Over Ons

Mr. Adriaan Bos

Na 25 jaar advocatuur in met name het ondernemingsrecht legde hij zich toe op verandermanagement, zowel individueel als in directieteams. Naast diverse andere bestuurlijke functies was hij lange tijd voorzitter van de raad van commissarissen bij een internationaal opererend familiebedrijf. Hij is thans werkzaam als mediator bij het kantoor ReulingSchutte in Amsterdam, waar hij zich vooral bezig houdt met geschillen in samenwerkingsverbanden.

“De ware ontdekkingsreis is geen speurtocht naar verre landschappen, maar het waarnemen met nieuwe ogen.”
― Marcel Proust

 

Dr. mr. Ineke A. Koele

Na 20 jaar verbonden te zijn aan als fiscaal advocaat en partner aan een groot kantoor heeft Ineke Koele sinds 2010 een leidend juridisch-fiscale boutique kantoor op het gebied van Private Clients (vermogende particulieren en familiebedrijven) en Maatschappelijke ondernemingen onder de naam Koele Tax & Legal Perspecta.

Deze  internationaal gerichte, holistische en innovatieve hybride advocaat-fiscalist integreert verschillende perspectieven om duurzame oplossingen te creëren voor haar cliënten. Zij is erkend als thoughtleader in complexe zaken, treedt regelmatig op als spreekster op binnen- en buitenlandse fora en levert vernieuwende bijdragen aan de Nederlandse en internationale fiscaal-juridische literatuur.
Bij Procompanion zet zij haar ruime ervaring en innovatieve denkkracht in om te herkennen wat de omstandigheden vereisen naarmate de situatie zich ontvouwt en ontwikkelt.

“Far better an approximate answer to the right question, which is often vague, than an exact answer to the wrong question, which can always be made precise.”
― John Tukey

 

Dr. mr. Fred Schonewille

Fred Schonewille was tot 2003 notaris en Tweede Kamerlid en was daarna tot 2012 als universitair docent en onderzoeker verbonden aan het Molengraaff Instituut voor privaatrecht van de Universiteit Utrecht. In 2012 promoveerde hij aan de Universiteit Leiden.

Deze scherp-empathische professional is oprichter en partner in Legal Mediation Firm Schonewille & Schonewille te Amsterdam, voortrekker op het terrein van nalatenschapsmediation, geeft regelmatig opleidingen en lezingen en is auteur van verscheidene wetenschappelijke boeken en artikelen.

Binnen ProCompanion zet Dr. Fred vanuit een stevige juridische basis zijn inzichten, energie en praktische expertise in om de verschillende belangen van familieleden en andere bij het familiebedrijf betrokken stakeholders op een natuurlijke wijze met elkaar te laten samenvallen.

“A pessimist sees the difficulty in every opportunity. An optimist sees the opportunity in every difficulty.”
― Winston Churchill